Nesten

Copyright © 2014 All Rights Reserved.ODH-Fidelis

Pup Info

Na ons eerste nestje vonden we het toch tijd om de website weer eens iets verder uit te breiden.

Vandaar deze pup info pagina:

 

Onze pups

Onze pupjes groeien op in de huiskamer, zullen optimaal worden gesocialiseerd, worden ingeënt, gechipt en worden diverse malen ontwormd en DNA van de pups word vastgelegd. Alle pups zijn geregistreerd bij de LSOHV (langstock oudduitse herder vereniging) en krijgen een afstammingsbewijs mee.

Wij willen graag dat onze puppen in een goed huis terecht komen. Voordat wij mensen op de wachtlijst plaatsen willen wij graag zoveel mogelijk informatie over de toekomstige eigenaar (gezinssituatie, plannen met de hond, overige dieren etc.).

Daarvoor hebben wij een kontakt formulier Als het mogelijk is willen we graag mensen thuis ontvangen voor een gesprek en natuurlijk om kennis te maken met onze honden. Als wij denken dat u een goed thuis kunt bieden aan een van onze puppen dan kunt u op de wachtlijst geplaatst worden.

Wachtlijst

Iedereen die geïnteresseerd is in een pup van ons kan zich vrijblijvend op de wachtlijst laten plaatsen. Wij willen graag weten wat uw voorkeur voor geslacht is en of u eventueel zou willen fokken later. Plaatsing op de wachtlijst geeft geen garantie op een pup! Als u om wat voor redenen dan ook niet meer geïnteresseerd bent in een pup dan stellen wij het zeer op prijs dat u ons hiervan op de hoogte brengt.

Als er nieuws is omtrent de dekking, dracht en geboorte dan zult u hiervan op de hoogte worden gebracht via email. Als de pups eenmaal geboren zijn dan worden de mensen (op volgorde van inschrijving op de wachtlijst) gemaild met de vraag of er nog steeds interesse is in een pup.

Dit alles natuurlijk gebaseerd op positie op de wachtrij en voorkeuren.(Kleur/Geslacht)

 

 

Plaatsing pups

Het toewijzen van de pups gebeurt door ons en zal voornamelijk gebaseerd worden op het karakter van de pups. U kunt dus niet zelf uw pup uitzoeken maar u wordt wel gevraagd om uw voorkeur(en) aan te geven en daar zullen wij dan zoveel mogelijk rekening mee proberen te houden. Het toewijzen van de pups zal niet eerder gebeuren dan wanneer de pups 6 weken oud zijn zodat wij een goed beeld kunnen vormen van het karakter en bouw van de pup. De pups mogen vanaf 8 weken oud naar hun nieuwe huisje toe op een datum die wij vaststellen.

De pups worden pas meegegeven als alle verplichtingen voldaan zijn zoals getekend contract en voldoen van de vraagprijs.

 

Kijk eens bij het A-nest en b-nest voor een foto impressie en bij onze het kopje nieuws voor wanneer er weer een nestje zich aandiend bij Fidelis

 

Nesten & Pups